Corona actie voor zorgverleners

Voor elk van ons zijn het alles behalve plezante tijden. Maar voor sommige onder ons zijn het echte harde tijden. Mensen die dagdagelijks geconfronteerd worden met menselijk leed, moeten werken in moeilijke en gevaarlijke omstandigheden en ook nog eens extra beperkt worden in hun vrijheid. We zijn ze al snel helden gaan noemen, en niets is minder waar.

Ook wij wilden deze mensen een extra hart onder de riem steken, niet enkel met woorden, maar ook met een kleine attentie. Wij willen dit samen doen met onze klanten en daarom hebben wij deze actie opgezet.

Bij aankoop van 6 flessen cava L'arboç voor de prijs van 60€ (voor de 6 flessen) schenken wij een gepersonaliseerde fles cava aan een zorgverlener. Wij vermelden er uw naam op en zorgen dat deze fles bij een zorgverlener terecht komt.

U kan de flessen met gepersonaliseerd etiket ook apart kopen om ze zelf aan iemand te schenken, de prijs voor 1 fles bedraagt 12€.

Interesse of wil u meer info? Neem vrijblijvend contact met ons op.

De flessen kunnen in veilige omstandigheden opgehaald en betaald worden (payconiq / bancontact / gepast cash).

Wij zijn er van overtuigd dat deze attentie warm onthaald zal worden door de ontvangers.

Laat ons samen onze helden eren.

© 2020 byMarc Reynders. Alle prijzen zijn inclusief 21% btw, onder voorbehoud van drukfouten en geldig zolang gepubliceerd op deze website